Portfolio van inspirerende, verbindende bedrijven

informeer

Onze portfolio bestaat uit bijna honderd bedrijven die onze workshop Teambuilding met muziek volgden. Toonaangevende, moderne en inspirerende bedrijven. Organisaties die voortdurend werken aan groei, verbinding, hechtere samenwerking en verdere teamontwikkeling. Ondanks de hooggespannen verwachtingen waren de deelnemers uitermate verrast over de resultaten van de workshop. En van hun eigen muzikale, verborgen talenten! De workshop Teambuilding met muziek bleek verrassende, verbindende effecten te hebben op de medewerkers..

De medewerkers van de Rabobank blijven de sterren van de hemel spelen!

De Rabobank heeft de workshop meerdere keren met verschillende afdelingen gevolgd. Ervaring leidde ertoe dat ze inmiddels de sterren van de hemel spelen..

Het management van de Universiteit van Twente scoort hit na hit..

Niet alleen tijdens de workshop scoorde het management van de Universiteit van Twente een succesnummer. Ook daarna scoorde zij hit na hit! Een succesvolle manier van teambuilding.

Happy medewerkers van de Hooge Waerder na de workshop

Het moderne accountantskantoor uit Alkmaar heeft de workshop meerdere keren gevolgd. Niet alleen werkte het teambuilden goed maar ook de funfactor bleek een belangrijk aspect. Happy medewerkers dus bij de Hooge Waerder.

Hoe het personeel van pensioenfonds PMT een hecht team werd. Nog voor hun pensioen!

Dat het pensioen wel goed zit bij het personeel van pensioenfonds PMT is logisch. Maar na het volgen van de workshop Teams on Track werd het team hechter. Nog voor hun pensioen..

Wat vinden onze klanten van de workshop?

“Muziek brengt verbinding. En in een project moet je goed samenwerken. Het werd al met al een mix van serieus bezig zijn en op een leuke manier muziek maken. De verbinding is er na deze workshop alleen maar sterker geworden.”

 Rabobank Nederland

“We kozen ditmaal voor een andere aanpak. Zonder muzikale kennis gezamenlijk muziek maken. De collega’s wisten precies de juiste “toon” te zetten. Zelden zoveel enthousiasme en plezier gezien. Het was top!”

 Universiteit van Twente

“We hebben een zeer interessante en leuke dag gehad. Ga er maar aan staan, als één team van 12 personen een rockformatie maken. We hebben vooral veel kwaliteiten bij elkaar ontdekt waarvan we nog niet op de hoogte waren.”

 Accountantskantoor De Hooge Waerder

Workshop Teambuilding met muziek in beeld

Geïnteresseerd? Vraag een gesprek of een demonstratie aan.