Heb je een vraag?

Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over Teams on Track. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

  Veelgestelde vragen

  Nee, dat is helemaal niet nodig. Niks hoeft, alles mag. Het muziek maken is door ons zo georganiseerd dat iedereen het kan. Wat erg leuk is om te ervaren is, dat als iedereen iets een beetje kan…, je dan blijkbaar in staat bent om met elkaar een popsong te spelen.

  De cursus kan overal worden gegeven. In house of bij jou op kantoor. Onze bedrijfsbus brengt alle instrumenten waar dat voor jou wenselijk is! *zolang het maar een locatie is waar we geluid mogen maken! Alles is elektronisch dus de buren hoeven niet op de hoogte te worden gesteld.

  We zeggen wel eens dat deze cursus vooraf zou moeten gaan aan alle andere cursussen. Teamtrainingen richten zich vaak op het aanleren van ‘technieken’ (b.v. communicatietechnieken), en proberen daarmee deelnemers een zekere houvast te geven. Dat levert het idee op dat, wanneer je weer iets hebt ‘geleerd’, je wat meer controle hebt over de werkelijkheid en je eigen gedrag.

  Teams on Track probeert deelnemers te laten twijfelen aan die mogelijkheid tot controle. Wat levert ons het idee van controle eigenlijk op?

  Teams on Track laat deelnemers inzien dat ons gedrag erg complex is en dat we allemaal een eigen waarneming en dus eigen waarheid kennen. Daarmee lijkt Teams on Track aanvankelijk eerder ‘onzekerheid’ dan ‘zekerheid’ te creëren.

  Echter, het in balans om kunnen gaan met onzekerheid, en het kunnen omarmen van je eigen kwetsbaarheid zorgt ervoor dat je niet meer uitgaat van je eigen zekerheden, wat je vervolgens ook nieuwsgieriger maakt en oprechter geïnteresseerd laat zijn in een ander (b.v. je collega op je werk, maar ook je partner thuis). Het gefundeerd los gaan laten van controle, zekerheden en ‘eigen waarheden’ zorgt er dan juist voor dat je beter in je vel door het leven kan gaan. En als jij je beter voelt… ben je een veel fijnere collega!

  Naar ons idee is het erg belangrijk eerst te begrijpen hoe (ingewikkeld) jij en de mensen in je omgeving in elkaar steken; waarom het zo belangrijk is te begrijpen waarom je doet wat je doet. Pas wanneer je dat een beetje begrijpt (b.v. dat je eigenlijk helemaal niet blij wordt van al te ambitieus bezig zijn, maar dat je eigenlijk bezig bent je ouders of je omgeving een plezier te doen) kun je goed kiezen voor vervolgcursussen, coaching, goede gesprekken met vrienden of eens langs gaan bij een therapeut.

  Ja, dat kan. Mocht het gehele aanbod van Teams on Track wat te veel zijn voor jouw team, dan zijn de 2 onderdelen ook onafhankelijk van elkaar te boeken:

  Voor het onderdeel van Ron – het samen muziek maken als teamuitje – verwijzen we graag naar Company in Concert

  Ja, dat kan. Mocht het gehele aanbod van Teams on Track wat te veel zijn voor jouw team, dan zijn de 2 onderdelen ook onafhankelijk van elkaar te boeken:

  Ko is te boeken voor een 2 uur durende workshop waarbij het theoretisch gedeelte wordt behandeld. Tijdens de workshop blijft de link in stand tussen processen in popgroepen en het team.

  Maximale groepsgrootte: 25 personen.

  Kosten: E 550,- ex BTW (excl. kosten catering en locatie).

  De workshop kan uiteraard in-house worden gegeven.